Linkbuilding: Do's En Don'ts Vanuit De Praktijk - Linkbuilder

Published May 06, 22
2 min read

Linkbuilder gezocht?

Om uw bedrijf zichtbaar te maken in zoekmachines en bezoekers naar uw website te trekken, heeft u "backlinks" nodig, of gewoon "links". Een backlink wordt gecreëerd wanneer een website linkt naar een andere site.  Het doel is om sites van hoge kwaliteit aan te moedigen terug te linken naar uw pagina om uw geloofwaardigheid op te bouwen bij zoekmachines en bovenaan de Search Engine Results Pages (SERPs) te komen.

WAT DOET EEN LINK BUILDER?

Een linkbuilder  zorgt voor relevante backlinks op relevante websites. Vroeger, toen SEO nog in de kinderschoenen stond, viel de verantwoordelijkheid van on- en off-page optimalisatie, zoals linkbuilding, onder de jurisdictie van een "algemene" SEO specialist. Echter, naarmate de tijd verstreek, en SEO complexer en veeleisender werd, vertakte bepaalde verantwoordelijkheden zich naar meer specifieke beroepen. Aldus, de geboorte van de Link Builders. Een link builder richt zich op het promoten van de content en andere pagina's van hun klant bij andere relevante websites, totdat zij op hun content weer naar jou linken. Er zijn tal van manieren om dit te doen - blog outreach, actief worden op forums, sociale media betrokkenheid, om er een paar te noemen.

EEN LINK BUILDER TAAKOMSCHRIJVING OMVAT:

  • Het onderzoeken van potentiële websites en mensen voor outreach
  • Het uitvoeren van een content audit om linkbare potentiëlen te identificeren
  • Het uitvoeren van keyword onderzoek en het identificeren van de beste keywords voor SEO-geoptimaliseerde content projecten
  • Het monitoren en promoten van blog posts en andere content die gebruikt kan worden voor backlink doeleinden
  • Samenwerken met copywriters en webdevelopers in continue monitoring en verbetering van content en website architectuur voor een betere SERP ranking
  • Consistent monitoren en verzekeren van het gezonde backlink profiel van de website van de klant
  • Gebruik van online tools om bedrijfsvermeldingen in te dienen
  • Het uitvoeren van concurrentie onderzoek te analyseren en te controleren hun backlink en reclame link strategieën
  • Bijhouden van outreach inspanningen via sociale media, forums, e-mail, en andere communicatiekanalen gebruikt
 

Linkbuilding Masters: Linkbuilding Uitbesteden? Start Met - Linkbuilder

Het geheim achter snelle linkbuilding groei Binnen SEO (Search Engine Optimization) speelt linkbuilding een belangrijke rol. Samen met techniek en content wordt het gezien als een van de drie pilaren van SEO. Linkbuilding kan er namelijk voor zorgen dat het organische verkeer naar jouw website sterk toeneemt, zeker binnen een competitieve markt. Wat Is Linkbuilding? - Vergroot Je Online Autoriteit! - Linkbuilder.Maar wat is linkbuilding precies? Het belang van online kwaliteit, relevantie en authenticiteit was nooit eerder zo belangrijk - Link Building: Wat Is Het En Hoe Doe Je Het? - Linkbuilder. Hoewel een cowboystrategie voor linkbuilding op korte termijn kan werken is het verstandig om snel over te schakelen naar een meer houdbare strategie - Linkbuilding: Zó Doe Je Dat Succesvol! - Linkbuilder. Als jouw bedrijf wil inzetten op langdurige organische groei, is een linkbuildingstrategie op basis van relevantie, kwaliteit en authenticiteit noodzakelijk.In dit artikel leggen we je uit wat linkbuilding precies is, hoe je een linkbuildingstrategie opzet en hoe deze strategie bij kan dragen aan de online groei van jouw bedrijf om hoger in Google te staan - Startpagina's En Linkbuilding: Werkt Dit Nog Steeds? - Linkbuilder - Link Building: Wat Is Het En Hoe Doe Je Het? - Linkbuilder. Het is veel informatie, maar op basis van resultaten weten we dat linkbuilding meer dan de moeite waard is! Linkbuilding betekenis De betekenis van linkbuilding komt neer op het verkrijgen van hyperlinks vanuit websites naar je eigen website (Seo Uitbesteden? Kies Voor Kwalitatieve Seo! - Linkbuilder) - Wat Is Linkbuilding En Hoe Krijg Je Meer Backlinks Anno 2022? - Linkbuilder (Linkbuilding Uitbesteden Aan Specialisten? - Linkbuilder) - Linkbuilding Uitbesteden - De #1 Linkbuilder - Linkbuilder (Wat Is Linkbuilding En Waarom Is Het Belangrijk? - Linkbuilder).

Deze links maken samen een web van informatie wat het online navigeren mogelijk maakt. Zoekmachines gebruiken deze links bijvoorbeeld om het web te crawlen. Interne links maken het crawlen van je eigen website mogelijk (Linkbuilding Technieken Waar Je Vandaag Mee Aan De Slag Kan! - Linkbuilder). Spiders of webcrawlers zijn bots die het internet gestructureerd in kaart brengen om de verschillende webpagina’s vervolgens te kunnen indexeren binnen een zoekmachine.

Wat is Link Building?

Linkbuilding is de praktijk van het bouwen van one-way hyperlinks (ook bekend als "backlinks") naar een website met als doel het verbeteren van de zichtbaarheid in zoekmachines. Veel voorkomende link building strategieën zijn content marketing, het bouwen van nuttige tools, e-mail outreach, gebroken link building en public relations. Waarom zijn links zo belangrijk? Om dat te begrijpen, moet je in je Delorean springen en teruggaan naar de pre-Google dagen van het internet. In die tijd waren zoekmachines zoals Yahoo! en Alta Vista de dominante spelers. En zij rangschikten hun zoekresultaten 100% op basis van de inhoud van een webpagina. Hun nu beroemde PageRank Algoritme veranderde het spel. In plaats van alleen de inhoud van een pagina te analyseren, keek Google naar het aantal mensen dat naar die pagina linkte.

Neem contact op

Meer info over linkbuilding ontvangen bel ons +32 495/21 45 83. Bekijk hier onze Tier linkbuilding paketten.

Hoe vind je links van hoge kwaliteit?

Voordat we in de stap-voor-stap linkbuilding strategieën duiken, is het belangrijk om te weten wat een goede (of slechte) link maakt. Op die manier kunt u zich richten op het bouwen van links die daadwerkelijk uw Google rankings zullen verbeteren. Met dat, hier is hoe je links kunt identificeren die echt de moeite waard zijn om te bouwen: Autoriteit van de pagina is de pagina die naar jou linkt een PageRank krachtpatser? Zo ja, dan zal die link een GROTE impact hebben op je rankings. In feite, na jaren van testen, heb ik ontdekt dat de autoriteit van de pagina die naar u linkt meer uitmaakt dan enige andere factor. Dat komt omdat links van gezaghebbende pagina's meer autoriteit (ook wel bekend als PageRank) doorgeven aan je site. Effect van pagina's met een hoge autoriteit: (Opmerking: Hoewel Google PageRank informatie niet openbaar maakt, gebruiken ze het nog steeds als de basis van hun algoritme). U kunt gemakkelijk een proxy-indicator van PageRank ("PageRating") controleren met Semrush. Plaats gewoon een URL in Semrush en controleer de "Page Authority Score":

SEO technieken  - Pagina autoriteit score De kwaliteit van een link wordt ook bepaald door de autoriteit van een domein over de hele site.

In het algemeen zal een link van een site als NYTimes.com een VEEL grotere impact hebben dan een link van een blogger zonder naam. Hoewel deze links moeilijk te krijgen zijn, zijn ze zeker de moeite waard. Nogmaals, Semrush komt hier van pas. Voer een site root URL in de tool en controleer de "Autoriteit Score". Semrush - Domein autoriteit score Relevantie van de site Als het op links aankomt, is de autoriteit van een site belangrijk. Maar de relevantie van die site is ook belangrijk. Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je een website hebt over het Paleo Dieet. En je krijgt een link van een gezaghebbende site... over eenwielers. Zal die link nog steeds tellen? Volgens een interview van een ex-Googler, niet echt. Volgens die Google ingenieur: "...een link krijgen van een pagina met een hoge PageRank was vroeger altijd waardevol, tegenwoordig gaat het meer om de relevantie van het thema van de site ten opzichte van de jouwe, relevantie is de nieuwe PageRank." In het algemeen wil je links krijgen van sites met autoriteit...specifiek, sites met autoriteit die nauw gerelateerd zijn aan jouw site.

Navigation

Home

Latest Posts

Leifheit Schoonmaak

Published Jan 18, 23
8 min read

Grote Schoonmaak Schema

Published Jan 18, 23
10 min read

Löwik Meubelen Vriezenveen

Published Jan 17, 23
6 min read