Freeway Taxi  thumbnail

Freeway Taxi

Published Jun 15, 23
10 min read

Taxi Service Near Me

Over de tripjes die we met hem gemaakt hebben kunnen we heel duidelijk zijn, super ! Heeft helemaal aan onze verwachtingen voldaan - taxi naar brussel. Mede dankzij hem kijken wij terug op een hele mooie vakantie en hebben wij de plekken op Bali gezien die wij heel graag wilden zien en dat alles op een hele relaxte en veilige manier.

Nogmaals dank Daniel en bij ons volgende bezoek aan Bali gaan we zeer zeker weer gebruik maken van je diensten. Veel geluk en werk wensen we jou, Con en Elly, Ton Hennie piet en joke – maandag 27 oktober 2014 Oktober 2014 zijn ton Hennie piet en Joke naar bali geweest.

we hadden 4 dagen gereserveerd bij Daniel om Bali beter te leren kennen. Wij hebben door onze gids heel veel gezien en hij gaf ook uitleg over het leven op Bali. Voor Daniel was niets te veel om het ons naar de zin te maken en wij danken hem daar hartelijk voor.

op de terugweg nog langs een mooie waterval , met een lange “trap” als uitdaging , maar eenmaal weer boven een heerlijk restaurant met weer een mooi uitzicht. andere dagen nog van alles gezien met Daniel , van rijden op quads en oliefant, tot vlindertuin met civitkat poepkoffie. onderweg veel info over Bali en ook ver het leven op Bali.

We zijn 3 dagen op stap geweest met Wayan (vriend van Daniel). Het was super leuk en hij is zo vriendelijk. Als je daar bent en je ziet andere chauffeurs dan voel je bij Wayan wel heel veilig. We hadden al wat routes in ons hoofd en dat hebben we ook allemaal gezien..Onderweg zagen we leuke plekjes om foto’s te maken - Taxi Edegem.

Ik raad hem zeker aan. Arife, Jeffrey – 2014-10-26 13:35:47 Ontdek Bali met Daniel In augustus zijn wij met onze twee kinderen(12 en 15) vier dagen op pad geweest met Daniel. taxi in brugge. Daniel is een geweldige gids en weet bij elke bezienswaardigheid veel te vertellen. Ook over zijn geloof, het Hindoe hebben wij veel opgestoken.

Taxi Walhain

Wij denken met veel plezier terug aan de dagen dat wij op stap waren met Daniel, en wanneer deze site wordt bezocht door toekomstige Balitoeristen ….. niet twijfelen, Daniel is een geweldige gids, rustig, bescheiden en gezellig, met veel kennis van het eiland - dtm taxi. Wanneer wij terugkeren naar Bali nemen wij zeker wederom contact op met Daniel om dit mooie eiland nog veel beter te leren kennen.

Nyoman heeft ons tijdens de vakantie meerdere dagen rondgereden - book taxi brussels. Dit was erg leuk, hij vertelt zoveel leuke verhalen over ‘zijn’ eiland, weet allemaal leuke plekken om te bezoeken. Hij staat ook zeker open voor je eigen plannen en ideeën. Zeker een aanrader!! Je komt echt op zoveel meer plekken dan wanneer je geen chauffeur hebt.

Hij was SUPER. Hij heeft ons mooie dingen laten zien van zijn eiland (youporn taxi). We missen het nu al!! Erik Seghers, Johan N – 2014-10-01 19:08:44 hallo, we zijn een weekje op bali geweest, 3 dagen zijn we met Nyoman op pad geweest. hij bracht ons op mooie plaatsen sommige daarvan had ik hem aangegeven en weer andere kwam Nyoman zelf mee op de proppen.

Zeker door de vakkundige en enthousiaste inzet van onze vaste chauffeur: Wayan!!!!! Aan de uitroeptekens achter zijn naam kun je zien, hoezeer wij dat menen! Van te voren hadden wij met hem afgesproken, welke punten wij wilden gaan zien. Mijn vrouw en Monique hadden een groot aantal items opgeschreven en in gezamenlijk overleg met Wayan,hiervan 3 dagreizen samengesteld.We hebben hem per dag een extra bedrag gegeven, dat hij ook echt verdiend had. Wij kunnen Wayan als zeer kundig en vooral betrouwbaar chauffeur ten zeerste aanbevelen. Wij hebben geen spijt van deze zeer behulpzame en vrolijke man. Ook zijn bijna nieuwe auto was heel comfortabel. Hij had hem extra voor ons opgepoetst, zei hij.

Al met al een buitengewoon aardige en ter zake kundige chauffeur. Aan het einde van onze eerste dag verzochten wij hem, om bij de volgende reizen in Balinees kostuum te willen verschijnen, hetgene hij prompt deed. Wat zijn die Balinese drankjes heerlijk! Zo, ik geloof wel, dat ik je heb gerustgesteld, waar het Wayan betreft, denk ik.

Taxi Vert Uccle

Bovendien zijn er weinig of geen wegwijzers. En goedkoper kan ook al niet. Ketut vertelde ons ook over zijn geloof, het hindoeisme en gaf uitleg over wat je ziet langs de weg. Boeiendd boeiend boeiend ! Bedankt, deze website “made my holiday” Wink Pascal de Schepper, Esther van Eekelen – 2014-08-29 08:51:45 Wij hebben van 14 tot en met 20 augustus mogen genieten op Bali en zijn daarbij een dag op stap geweest met Nyoman: geweldige dag gehad! Hij weet over alles veel meer te vertellen dan dat je ooit had kunnen lezen in de standaard reisgidsen en weet je de mooiste plekken van Bali te laten zien.

Tot onze verrassing bleek Gusti uitstekend Nederlands te spreken en wist hij ons alles te vertellen over ‘zijn’ Bali; hij nam ons met zijn comfortabele bus mee naar plekken die niet in de reisgids staan. Gusti is bescheiden, goedlachs, heel servicegericht en hij heeft gevoel voor humor. Hij heeft ons bezoek aan Bali echt meer kleur gegeven, het was fantastisch! We kunnen hem van harte aanbevelen! Helga van Keulen, Andre Vulders – donderdag 28 augustus 2014 Wij zijn van 30 jullie t/m 12 aug 2014 we hebben een prachtige vakantie gehad onze chauffeur of gids heeft ons 4 dagen bijna door heel bali gereden we prachtige stukken van bali gezien en WAYAN een super jongen wij logeerde in Prama Sanur beach . Luchthavenvervoer Zaventem.A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

hebben wij met onze gids, ketut Geda een geweldige dag beleeft richting de Gitgit watervallen en de rijstvelden Jatiluwih. Mooie routes gereden en hij heeft veel verteld over de bevolking en over het eiland. Hij was ook prima te verstaan al ging het in het engels. Heren ga zo door en voor alle lezers of toekomstige Bali reizigers Deze gidsen zijn een echte aanrader!!!! Sampai Bertemu lagi ( tot ziens ) Grin, Ron en Demi – 2014-08-24 12:44:47 We hebben een geweldige tijd gehad in dit prachtige land en het is ons veelste snel voorbij gegaan.Hij paste alles aan naar onze wensen en als wij ergens naar vroegen regelde hij gelijk dat we ook daadwerkelijk iets te zien kregen. Het was een geslaagde vakantie waar we nog vaak aan terug zullen denken! Ron en Demi, Ankica Hensen – 2014-08-22 11:47:43 Wij zijn net een weekje terug van onze vakantie in Bali - taxi nummer.

Dit was een heel bijzondere vakantie dankzij Nyoman en Daniel. Vooral Nyoman heeft ons heel veel verteld over de Balinese cultuur en we hebben heel veel gezien in deze dagen. We hebben een fantastische vakantie gehad dankzij Nyoman en Daniel - taxi charleroi prix. Als we teruggaan, zullen we zeker weer Nyoman gaan ontmoeten.

Ankica, Maud Ton en Yvo – 2014-08-20 19:39:36 21 juli zijn wij , helaas slechts 1 dag, met Nyoman een stuk balie gaan beleven. Het was zeer de moeite waard. Op een persoonlijke manier heeft hij ons veilig rondgereden. Nyoman had veel informatie en heeft ons, in die korte tijd, zeer zeker een geweldige dag bezorgd - taxi vervoer naar ziekenhuis.

Taxi Gent Nacht

Op Bali aangekomen bleek Daniel volgeboekt te zijn, in zijn plaats kwam Made Supartha. Made heeft ons in acht dagen tijd heel Bali laten zien. Ondanks het drukke verkeer bleef Made altijd rustig en heeft ons overal veilig naar toe gebracht. Mede dankzij Made is onze reis naar Bali een super vakantie geworden.

Omdat Daniel volgeboekt was tijdens de periode dat wij op Bali verbleven, werden wij in contact gebracht met Wayan. Wij zijn Wayan gaan zien als een vriend tijdens onze vakantie. Hij heeft ons overal naartoe gebracht waar we maar naartoe wilden, met al het geduld van de wereld. Doordat hij goed Engels spreekt, kon hij ons veel vertellen over de bezienswaardigheden.

Daniel bleek een uitstekende gids. Hij is uitermate vriendelijk, bescheiden en probeert je het echt naar de zin te maken. Zijn airco bus is top en onderweg voorziet hij je van water het verfrissingsdoekjes. We hebben met hem alle highlights van Bali bekeken. Op ons verzoek ook enkele dingen waar niet zoveel toeristen komen.

We waren een van de weinige toeristen. Deze dag werden we gereden door zijn neef Wayan Ratya. Ook een zeer ervaren gids. Toppunt van onze reis was een bezoek aan de Muncaksari tempel. We zijn samen met zijn vrouw en kinderen geweest en mochten met de familie de ceremonie meemaken.

Al met al: deze gids is zeer aan te bevelen en heeft onze reis tot een succes gemaakt. Hans, Marita, Truus en Peter, Jeroen, Sandra & Lars – 2014-08-09 09:17:21 Eind juli/ begin augustus 6 dagen met Daniel over Bali gereisd. was een super ervaring, Daniel geeft voldoende informatie over de plaatsen die we hebben bezocht, alles op een rustige en duidelijke manier.

We hebben naast alle toeristische bezienswaardigheden ook een aantal minder bekende plaatsen bezocht, waar we soms de enige toeristen waren. Ook onze zoon van 6 heeft zich prima vermaakt met Daniel. het was mede dankzij Daniel een super vakantie, Peter + Yvonne – 2014-08-05 12:35:04 Na onze groepsreis door Sumatra, Java en Bali zijn wij 3 dagen langer op Bali gebleven.

Taxi Vert Woluwe Saint Lambert

v. de vele positieve berichten heb ik van tevoren contact gehad met Daniel over een eventueel programma. Dit heb ik ontvangen en konden wij altijd aanpassen. Wij zijn in juli 2 dagen met Nyoman en 1 dag met Daniel op pad geweest. Beide, zeer vriendelijke mannen, voor wie niets te veel is, weten overal de weg naartoe en wijzen je de plekjes van waaruit je het beste zicht hebt.

Deze mannen weten werkelijk alles van hun cultuur. Mede daardoor hebben wij 3 onvergetelijke dagen op Bali beleefd. En niet te vergeten de lunchadressen op adembenemende plekken. Ook als chauffeur niets dan lof. Ze nemen geen risico’s en rijden rustig en verliezen nooit het geduld. Ook de auto’s zijn goed onderhouden en zien er altijd prima gepoetst uit.

Wel op tijd boeken. Han Horn – 2014-07-22 19:50:33 Wij zijn begin juli 2014 twee weken met I. Nyoman Wartana over Bali heen gereisd. Als we ergens van hebben genoten is het de immer vrolijke Nyoman. Een uiterst vriendelijke, bescheiden man voor wie niets te veel gevraagd is, behulpzaam, weet zijn weg en kent de mooie plekken van Bali.

Nyoman lijkt er (in tegenstelling tot onze vorige gids) moeite mee te hebben dat toeristen voor de hoofdprijs getild worden door verkopers. Ons bood hij zelfs aan zijn vrouw voor ons de nodige kruiden en kleine zaken te laten halen! Daarnaast een uitstekend chauffeur die zeer rustig rijdt. Wij vonden het ook prettig om in een rookvrije auto te reizen.

Als de de kans krijgt met Nyoman over Bali te reizen, moet je dat zeker doen! Han Horn, Lynn en Alex – 2014-07-20 11:07:16 We zijn in juni 5 dagen op stap geweest met Daniel en het was in 1 woord adembenemend! Hij is een rustige chauffeur en uitstekende gids! We vroegen hem om ons zoveel mogelijk van Bali te laten zien en we hebben het gevoel dat dit zeker gelukt is! Hij voelde perfect aan wat we wilden en bracht ons ook naar de plekjes in Bali waar er nauwelijks toeristen kwamen - numero taxi bruxelles.

De volgende keer als wij weer in Bali zijn willen we zeker Nyoman weer als chauffeur (Taxi Schoten). Bedankt voor alle goede zorge:n, groetjes Alinka en Marian-)Mischa Werkhoven – 2014-06-04 12:28:07 We zijn net een week terug van onze vakantie in Bali. We zijn 3 weken op rond reis geweest en hebben daarvan 3 dagen met Nyomann door gebracht.

Taxi Charleroi Airport To Brussels

Hij stond ons op de luchthaven op te wachten en bracht ons daarna meteen naar ons eerste hotel. In de rit naar hotel hebben we wat afspraken gemaakt voor de volgende dagen; wat konden we bezichtigen, hoe laat, etc. Hij was telkens stipt op tijd en heeft ons het echte Bali laten zien.

Latest Posts

Thaise Massage Bergen Op Zoom

Published Jun 15, 24
4 min read

Kinesist Maasmechelen

Published Jun 15, 24
4 min read

Kinesist Stabroek

Published Jun 14, 24
7 min read